МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ
Лексикографски центар
Проект: Македонска научна и стручна терминологија

имаат чест да Ве поканат
на промоција на изданието:

ТЕРМИНОЛОГИЈА ОД ОБЛАСТА НА ТЕОЛОГИЈАТА

Поздравна реч:
акад. Георги Старделов,
раководител на Центарот

Обраќање:
акад. Витомир Митевски,
раководител на Проектот

Промотор:
Проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски,
декан на Богословскиот факултет
„Св. Климент Охридски“ - Скопје

Обраќање:
Проф. д-р Јован Таковски, подготвувач

6 ноември (вторник) 2018 година,
Амфитеатар на МАНУ, во 12 ч.

FaLang translation system by Faboba